dijous, 16 de març del 2017

Triar escola: recursos i orientació

Redacció


Ara sí, arriba el moment de la veritat. Triar l'escola on els nostres fills i filles passaran els propers anys de la seva vida acadèmica és un dret – i un deure – que tenim totes les famílies. La responsabilitat d'escollir el centre escolar pot causar molta pressió, i per això és important documentar-nos bé i tenir a l'abast totes les informació necessària.


La Generalitat de Catalunya posa a disposició de les famílies recursos per fer aquesta tasca més senzilla. Els recursos inclouen des de la tria del primer centre escolar, fins a ajudes per encaminar el futur acadèmic i professional després de l'ensenyança secundària obligatòria. 

Preguntes més freqüents sobre l'escolaritat 
En aquest espai podeu trobar resposta a les preguntes més freqüents que les famílies soleu formular sobre l'escolaritat dels vostres fills. Les preguntes s'estructuren, per cada etapa educativa, en diferents temes per tal de facilitar-vos arribar a la informació que cerqueu. A més, hi podeu trobar enllaços amb més informacions d'utilitat i tota la normativa actualitzada. 

Orientació de l'acompanyament escolar a casa
Per ajudar-vos en aquest procés d'orientació podeu consultar aquests recursos, que a més d'oferir informació sobre tots els estudis postobligatoris i les seves sortides professionals, ofereixen eines d'autoconeixement i donen resposta a les preguntes més freqüents que acostumeu a fer-vos famílies i joves.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada