dilluns, 27 de febrer del 2017

Procés participatiu Ara és demà, sobre el futur de l'educació a Catalunya


Com ja sabeu, des de l'any passat s'està duent a terme el debat "Ara és demà", liderat pel Consell Escolar de Catalunya, sota petició de la Conselleria d'Ensenyament. L'objectiu és donar resposta als principals reptes del sistema educatiu i avançar en qualitat i equitat per afavorir l'èxit de tot l'alumnat.

Fapel hi ha participat a través de la Direcció General d'Atenció a les famílies en l'elaboració d'aquest qüestionari, demanant-vos que ens feu arribar les vostres respostes.

És molt important que digueu la vostra com a Junta de l'AMPA i que també el feu arribar a les vostres famílies i les animeu a participar. Com veureu, el qüestionari està organitzat en cinc temes i podeu triar respondre'ls tots o aquells que siguin del vostre interès.

No cal insistir en l'elevada importància que tenen les aportacions, tant de la Junta de l'AMPA com del màxim nombre de famílies, ja que s'inclouran a les conclusions finals de les ponències, passant a formar part de les línies mestres de l'educació a Catalunya.

El qüestionari hauria d'estar respost tan aviat com es pugui, ja que la data límit és Setmana Santa.

Aquí trobareu l'enllaç per participar.

Salutacions Cordials,

Sonsoles Iglesias
Marçal Quintairos
Josep Manuel Prats        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada